Програми

Која е вредноста на сертификатот за дигитален маркетинг?

Ива Ј.
Дали си нов/а во оваа индустрија? Или пак можеби искусен дигитален маркетер што се прашува дали има некоја вредност од добивањето сертификат за дигитален маркетинг? Ако…

Збир на корисни дигитални ресурси

Ива Ј.
Денес одлучивме да направиме нешто поразлично до сега. Преку овој блог пост виртуелно ќе те „прошетаме“ низ платформата на DMI на која имаат membership пристап нашите…

Зошто да вложиш во едукација ова лето?

Ива Ј.
Доколку се прашуваше што да правиш ова лето и како да ги надополниш твоите дигитални знаења, we’ve got you covered! Ти претставуваме лимитирана летна понуда за…

Зошто декември е идеален месец за кариерен пресврт?

Марија M.
Многу луѓе веќе знаат дека не се пронаоѓаат во својата моментална работа позиција, или пак сметаат дека ја надминале. Можеби е време да си ги разјасниш…

Кариера во дигиталниот свет со програмите на Galeksia

Софија П.
Денес луѓето го користат интернетот за многубројни цели. Без оглед на тоа дали плаќаш сметки онлајн, купуваш услуги и производи од одреден бренд или пак го…

Olivia Kearney – CMO Microsoft, Ireland

Софија П.
Доколку сакаш да се занимаваш со дигитален маркетинг, на патот до успехот постојат многу пречки кои се минливи со напорна работа и учење. Меѓутоа, поради достапноста…

Дознај за можностите кои ги имаш со нашите Learning Partners

Марија M.
Постојат голем број на придобивки од имплементирање на твоите стекнати вештини и знаења на Galeksia преку реални проекти од нашите Learning Partners. Со запишување на некоја…

Учи онлајн со Galeksia и стани сертифициран дигитален маркетер

Софија П.
Учењето онлајн е една од најголемите придобивки кои доаѓаат со широко распространетата интернет конекција во денешницата. Со можноста да учиш од било која локација, без да…

Tom Kendall – Head of Digital Marketing, IBM Еurope

Марија M.
Промовирање на извонредност во дигиталниот маркетинг и дигиталната продажба, зајакнување на професијата преку создавање на највисоки стандарди кога станува збор за дигитален маркетинг, увид и најдобри…

Едукација за дигитален маркетинг: Зошто да ја одбереш Galeksia?

Марија M.
Денес не може да се замисли успешен бренд или компанија која не е присутна на интернет. Па, така и дигиталниот свет се повеќе се развива. Дигиталниот…

Mia Mora – лидер на глобална стратегија за продажба во Google

Марија M.
Денес ќе те запознаеме со уште еден член на Global Industry Advisory Council. Станува збор за Mia Mora, Global Lead за Go-to-Market Sales Strategy, Small Business…

Galeksia Cares – Грижа и посветеност кон нашите студенти

Марија M.
Со оглед на целата ситуација која што се случуваше изминативе месеци, уште од првата група часовите на Galeksia се одвиваа онлајн. Започнување на нов чекор во…

Larry Kim – Еднорогот во светот на дигиталниот маркетинг

Марија M.
Продолжуваме со запознавање на Global Industry Advisory Council на Digital Marketing Institute. Доколку не стигнавте да го прочитате блог постот за Neil Patel, ѕирнете го тука.…

Која програма на Galeksia е најдобра за тебе?

Марија M.
Сертификатите и квалификациите на програмата за дигитален маркетинг се глобално признати, а програмите се креирани од светски професионалци во секторот за дигитален маркетинг.  Да се има…

Kако модулот Strategy & Planning ќе ти помогне во твојата кариера?

Марија M.
Програмата за Strategy & Planning на Galeksia ќе им помогне на сите менаџери подобро да ги планираат своите обврски. При креирањето на вашиот дигитален маркетинг, вештините…

Neil Patel, еден од креаторите на програмата во Galeksia

Марија M.
Запознајте се со Global Industry Advisory Council на Digital Marketing Institute. Овие глобални лидери во светот на дигиталниот маркетинг со чија помош се керирани програмите кои…

Промена на кариера: Зошто е добро да си дигитален маркетер?

Марија M.
Многу луѓе секојдневно се одлучуваат за промена на кариерата. Некои веќе не се пронаоѓаат во улогата која што ја извршуваат или пак работните задачи им стануваат…

Позитивна трансформација со квалитетна едукација

Марија M.
Неколку работи во нашите животи се драматично променети во текот на кризата со COVID-19. Од седење дома, финансиски непогоди и неизвесност за тоа дали ќе може…

Кои се предностите на онлајн учењето?

Марија M.
Во последните неколку години, онлајн учењето станува се повеќе популарно. Ова е поради тоа што повеќе универзитети, бизниси и студенти ги препознаваат придобивките што ги носи…