Platinum Partner на DMI

Програмата на Galeksia е акредитирана од Digital Marketing Institute, единствениот Институт за Дигитален Маркетинг кај нас. 

 

Сертифицирај го своето знаење со светски признат сертификат.

131 000+
учесници на светско ниво
130+
земји од кои учесниците доаѓаат
11 700
НОВИ СТУДЕНТИ ВО 2018
105+
партнери во светот
75+
ЕКСПЕРТИ КОИ ЈА ПОДДРЖУВААТ ПРОГРАМАТА
1
стандард од којшто учат

Со Galeksia до успешна кариера во дигитален маркетинг!

Нашата главна цел од самиот почеток е да го подигнеме нивото на неформална едукација за дигитален маркетинг и да им овозможиме на нашите студенти да се стекнат со практични, дигитални вештини за развој на нивната кариера.

Нашите студенти го препознаваат квалитетот на програмата од DMI и вредноста на сертифицирана диплома во Македонија и надвор. Најмногу од сè ја препознаваат посветеноста на нашиот тим на ментори, кои се врвни професионалци во својата област и неуморно се вложуваат на секој час и надвор од него.

Активно и посветено работиме на остварување на целта и на едуцирање на студентите со што им овозможуваме да бидат чекор поблиску до градење на светска кариера која ќе им го отвори патот до работа од соништата!

UP-TO-DATE ПРОГРАМА
Програмата се обновува на секои 6 месеци со цел да остане релевантна и up-to date со сите светски трендови и новитети во дигиталниот маркетинг. Stay ahead in the game!
СВЕТСКИ ПРИЗНАТ СЕРТИФИКАТ
По завршувањето на програмата, ќе се стекнеш со светски признат сертификат за дигитален маркетинг издаден од Pearson VUE. Сертификатот ти овозможува да се вработиш каде било во светот, а сертифицирано знаење ќе ти помогне да се издвоиш од толпата!
ГЛОБАЛЕН СТАНДАРД ВО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
Фактот што компании како IBM, Vodafone, Huawei, го доверуваат усовршувањето на маркетинг тимот на програмите на Digital Marketing Institute, е доказ дека го нудиме најдоброто! Поистоветувај се со нивните успеси и стани и ти дигитален маркетер од светски рамки.