Интервјуа со студенти

Нашите студенти се дел од глобалното семејство на DMI кое брои 120.000+ дигитални маркетери и професионалци од сферата на дигиталниот маркетинг.

Прочитај ги успешните приказни на нашите студенти и инспирирај се да започнеш кариера во светот на дигиталниот маркетинг.

Galeksia ми даде boost и ме охрабри да аплицирам за пракса

Марија M.
Благодарение на нејзината упорност, креативност и посветеност, Ана е веќе дигитален маркетер со светски признат сертификат. Не запирајќи да работи на себе и на своите цели,…

Galeksia ми помогна да направам пресврт во кариерата

Моника М.
Марија е дипломиран правник, но во потрагата по динамична и креативна професија, одлучува да се запише на програмата за Certified Digital Marketing Professional на Galeksia.Процесот за…

Програмата e одлична и ги опфаќа сите теми од Дигиталниот Маркетинг

Моника М.
По успешно положениот испит за PearsonVue сертификатот, со одлични резултати, Лавинија е официјално Certified Digital Marketing Proffesional.Амбициозна, креативна и секогаш полна со нови идеи, во потребата…

Online учењето е лесно, забавно и заштедува време

Марија M.
Во последните неколку години, надоградувањето онлајн станува се по популарно. Ова е поради тоа што се поголем број на луѓе ги препознаваат придобивките што може да…
Стани и ти сертифициран дигитален маркетер!
Овој сертификат и стекнатото знаење ми помогнаа за напредок во кариерата

Запознај го Кристијан и дознај за една интересна кампања на која има работено за Samsung. Исто така, слушни кoи според него се најголемите предизвици на дигиталниот маркетинг.

Сфатив дека треба да го надградам моето знаење за да ги задоволам потребите на клиентите

Запознај го Мартин, сопственик на маркетинг агенција, кој преку стекнатото знаење на Galeksia успеа да ги подобри резултатите и полесно да одговори на потребите на клиентите.

Програмата ми овозможи да постигнам подобри резултати во моето работење

Запознај ја Ивона која е дел од првата група на Certified Digital Marketing Professionals. Слушни што ја мотивирало и зошто ја избрала Galeksia за усовршување на своето знаење.

Претходното работење ќе го надополнам со стекнатите дигитални маркетинг вештини

Запознај го Лео, сертифициран дигитален маркетер со програмата на Galeksia и студент на ФИНКИ. За надополнување на формалното со неформално образование и како знаењето за дигитален маркетинг Лео го применува и во пракса, слушни во нашето интервју со него.