КРЕАТИВНИ РЕШЕНИЈА ИЗРАБОТЕНИ ОД НАШИТЕ СТУДЕНТИ

Работата на практичен проект е одлична можност да се запознаеш со сите аспекти на дигиталниот маркетинг и да ја зголемиш мрежата на контакти. Нашата главна цел е да ти овозможиме комплетно практично искуство кое ќе можеш да го искористиш во своето портфолио и полесно да започнеш успешна кариера во дигиталниот маркетинг!

Проект Sara Fashion: Зголемување на brand awareness и оптимизација на SEO
Проект Bonatti: Дигитален маркетинг за зголемување на публиката
Проект Pitch 121: Content стратегија за зголемување на brand awareness
Проект Кајгана Медиа: Маркетинг стратегија за онлајн продавница
Проект Нептун: Креирање на кампања за employer branding
Проект Posrednik.mk: Зголемување на онлајн видливоста
Проект Попова Кула: Промоција на онлајн продавница за вино
Проект TBM Group: Зголемување на видливоста на социјални мрежи
Проект Рептил: Зголемување на видливоста и online комуникацијата
Проект Energi Map: Создавање препознатливост и brand awareness
Проект Dragon Animal Care Center: Грижа и нега на домашни миленичиња
Зголемување на видливоста на Анни Фарм на социјалните мрежи
Дигитални маркетинг активности по повод 30 години Bella
Дигитални маркетинг активности за CRUX
Дигитални маркетинг активности за Божиновски часовници
Проект за Вивакс во склоп на нивниот маркетинг план за 2021 година

Над 55 000 луѓе

во светот имаат професионален напредок од оваа програма!

 

Многу од учесниците во оваа акедемија работат во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување во плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

контактирај го нашиот тим на професионалци и дознај повеќе