Видео интервјуа

Зошто и ти да ја одбереш програмта во Galeksia? Ќе имаш прилика да ги научиш најдобрите практики во дигиталниот маркетинг, како да креираш и развиваш успешна маркетинг стратегија и сè останато за да го однесеш бизнисот на едно повисоко ниво!

Слушни повеќе од личното искуство на нашите студенти како да започнеш успешна кариера во дигиталниот маркетинг, да направиш професионален скок во истата или да го унапредиш својот бизнис.

Galeksia ми помогна да одлучам каде точно сакам да ја насочам мојата кариера

Запознај ја Елена и дознај зошто за развој на својата кариера во дигиталниот маркетинг и надополнување на формалното образование, таа ја одбра програмата на Galeksia.

Овој сертификат и стекнатото знаење ми помогнаа за напредок во кариерата

Запознај го Кристијан и дознај за една интересна кампања на која има работено за Samsung. Исто така, слушни кoи според него се најголемите предизвици на дигиталниот маркетинг.

Сфатив дека треба да го надградам моето знаење за да ги задоволам потребите на клиентите

Запознај го Мартин, сопственик на маркетинг агенција, кој преку стекнатото знаење на Galeksia успеа да ги подобри резултатите и полесно да одговори на потребите на клиентите.

Програмата ми овозможи да постигнам подобри резултати во моето работење

Запознај ја Ивона која е дел од првата група на Certified Digital Marketing Professionals. Слушни што ја мотивирало и зошто ја избрала Galeksia за усовршување на своето знаење.

Стани и ти сертифициран дигитален маркетер!
Претходното работење ќе го надополнам со стекнатите дигитални маркетинг вештини

Запознај го Лео, сертифициран дигитален маркетер со програмата на Galeksia и студент на ФИНКИ. За надополнување на формалното со неформално образование и како знаењето за дигитален маркетинг Лео го применува и во пракса, слушни во нашето интервју со него.

Дигиталниот маркетинг е предизвик за секој кој сака да напредува во кариерата

Запознајте го Таулант Реџепи и дознајте за неговата успешна приказна. По завршувањето на програмата тој се вработи во BtoBet како Market Development & Lead Generation Specialist.

Преку дигиталниот маркетинг можам да ја изразам својата креативност

Запознај ја Александра Ристевска Мадиќ, моден дизајнер и Сертифициран Дигитален Маркетер. Дознај зошто таа ја одбра токму Galeksia за усовршување на професионален план.