БЛОГ

Биди во тек со најновите трендови во дигиталниот маркетинг!

Неколку чекори за креирање на успешна Facebook кампања

Sofija P.
Како социјална мрежа со најголем број на активни корисници, Facebook ни дава одлични канали преку кои можеме да допреме до посакуваната публика. Зад самата компанија стои…

Кариера во дигитален маркетинг: Кои се најпопуларните професии?

Sofija P.
Доколку неодамна се одлучи да посетуваш обука за дигитален маркетинг или пак сè уште размислуваш околу опциите што ти се нудат, корисно е да знаеш кои…

Маркетинг на LinkedIn: Кои се можностите?

Sofija P.
Без оглед на тоа какви се твоите вештини и колку си добар во тоа што го правиш, доколку сакаш да останеш во игра и да изградиш…

Olivia Kearney – CMO Microsoft, Ireland

Sofija P.
Доколку сакаш да се занимаваш со дигитален маркетинг, на патот до успехот постојат многу пречки кои се минливи со напорна работа и учење. Меѓутоа, поради достапноста…

Email маркетинг за почетници: Што треба да знаеш?

Марија M.
Сите секојдневно добиваме безброј мејлови во нашето сандаче. Но, дали некогаш си се запрашал што претставува email маркетингот, односно што е она што те тера да…

Дознај за можностите кои ги имаш со нашите Learning Partners

Марија M.
Постојат голем број на придобивки од имплементирање на твоите стекнати вештини и знаења на Galeksia преку реални проекти од нашите Learning Partners. Со запишување на некоја…

Стекни се со светски признат сертификат преку програмите на Galeksia

Sofija P.
Доколку целиш кон станување дигитален маркетер, сигурно до сега си се запрашал/а кој е најдобриот курс кој треба да го избереш. Процесот на одлучување налага истражување…

Учи онлајн со Galeksia и стани сертифициран дигитален маркетер

Sofija P.
Учењето онлајн е една од најголемите придобивки кои доаѓаат со широко распространетата интернет конекција во денешницата. Со можноста да учиш од било која локација, без да…

Пристапот на менторот треба да биде конкретен, јасен и со реални примери

Марија M.
Михаил Китановски е сертифициран DMI тренер и ментор на Galeksia за модулот Digital Marketing Strategy.  Тој e сопственик и генерален директор на компанијата за консултантски услуги…

Од почетник без искуство, почнав да работам како јуниор дигитален маркетер

Елена T.
Споделуваме интервју со една од нашите учеснички на програмата за Certified Digitital Marketing Professional.  Ова е една од многуте успешни приказни кои ги очекуваме во иднина.…

Добивај ги најновите вести во твоето сандаче