Learning Partners

Моника Зец: Убавината и инспирацијата е во малите моменти!

Сара П.
Запознај ја Моника Зец, сопственик на мал бизнис за рачно изработена детска облека и производи за деца - Kids&Co. Од неодамна е и дел од learning…

Работа на практичен проект за CRUX

Ива Ј.
Многу ни е драго кога споделуваме успешни приказни и проекти со тебе! Денес се дружиме со студентите кои работеа на практичен проект за нашиот learning partner…

Какви решенија понудија студентите за TBM Group?

Ива Ј.
Galeksia се стреми да гради цврсти односи со иновативни компании кои сакаат да ги искористат бенефитите на дигиталниот маркетинг со примање на нови и свежи идеи…

Неопходно е онлајн присуство за бизнисите

Ива Ј.
На програмата на Galeksia се запишуваат студенти со различен професионален background. Марија Николова е сопственик на CRUX, мала општествена одговорна компанија која се занимава со производство…

Anni Farm како Learning Partner ги отвора вратите за студентите на Galeksia

Ива Ј.
Нашиот тим на ментори и студенти се на почеток на уште една успешна соработка со компанија која е лидер на пазарот во фармацевтската индустрија. Аптеките ДНА…

Клучот за успех е следење на дигиталните маркетинг трендови

Елена A.
Секој што ќе го слушне името „Bella“ веднаш помислува на успешен македонски бренд кој низ годините успева да ја истакне женската убавина. Тајната состојка во рецептот…

Работа на реален проект – додадена вредност или само добра реклама?

Ива Ј.
Има ли подобар начин да го преточиш целото стекнато знаење од програмите на Galeksia, од работа на реален проект за успешна компанија?Нашата цел е практично да…

Зошто Авалон продукција стана Learning Partner на Galeksia?

Елена A.
Авалон е бренд на кој не му треба некоја посебна најава. Низ годините успевале секогаш да останат на врвот и тоа благодарејќи на една многу „…