Сертификати

Која е вредноста на сертификатот за дигитален маркетинг?

Ива Ј.
Дали си нов/а во оваа индустрија? Или пак можеби искусен дигитален маркетер што се прашува дали има некоја вредност од добивањето сертификат за дигитален маркетинг? Ако…

Galeksia стана официјален Pearson VUE тест центар

Ива Ј.
После објавата дека Galeksia стана Platinum Partner на DMI, Galeksia доби уште едно големо признание. Официјално стана акредитиран Pearson VUE тест центар. Разговараме со Теодора и…

Стекни се со светски признат сертификат преку програмите на Galeksia

Софија П.
Доколку целиш кон станување дигитален маркетер, сигурно до сега си се запрашал/а кој е најдобриот курс кој треба да го избереш. Процесот на одлучување налага истражување…

Учи онлајн со Galeksia и стани сертифициран дигитален маркетер

Софија П.
Учењето онлајн е една од најголемите придобивки кои доаѓаат со широко распространетата интернет конекција во денешницата. Со можноста да учиш од било која локација, без да…

Бенефити од добивање сертификат во дигитален маркетинг

Марија M.
Бројот на работни места за дигитални маркетери расте. Па оттука и размислувањето за влегување во светот на дигиталниот маркетинг претставува одлична одлука! За разлика од другите…