Технологија

Ecom World Conference 2021 – Day 2

Ива Ј.
Официјално заврши најголемиот светски настан за е-трговија Ecom World Conference 2021 кој се одржа на 15-16 ноември 2021. Ова е првпат на едно место да се…

Што научивме од најголемиот настан за е-трговија?

Ива Ј.
На 15ти ноември започна најголемиот настан за е-трговија на глобално ниво: Ecom World Conference 2021. Овој настан го следат повеќе од 40.000 луѓе низ светот, присутни…

E-commerce: Ready, Set, Grow!

Елена A.
Овој ноември 12ти беше THE Day за најактуелните збиднувања од 2021 во е-трговијата во Македонија. Асоцијацијата за е-трговија го организираше најновиот четврти собир на домашните и…

5 платформи за твојот еCommerce бизнис

Марија M.
Интернетот нуди огромна можност за пласирање на производи и услуги, без разлика за каква компанија станува збор. Она што е важно е да го направите правилниот…

Дигитална трансформација на Вашиот бизнис

Марија M.
Денес светот се движи пребрзо, и без сомнение дигиталниот свет придонесува витална улога во тоа. Во оваа ера на социјални медиуми и инфлуенсери, повеќето од претприемачите…