Новости

Galeksia стана официјален Pearson VUE тест центар

Ива Ј.
После објавата дека Galeksia стана Platinum Partner на DMI, Galeksia доби уште едно големо признание. Официјално стана акредитиран Pearson VUE тест центар. Разговараме со Теодора и…

Galeksia – Platnium Partner на Digital Marketing Institute

Марија M.
За само една година Galeksia се докажа како експерт за обезбедување глобално призната едукација. Сертификацијата со која се стекнуваат студентите им овозможува да ги зајакнат своите…

Првиот Digital Maketing Talks вебинар на Galeksia

Марија M.
Вчера (16.02.2021) се одржа првиот вебинар од Digital Marketing Talks на Galeksia, на тема „Разликите во дигиталните маркетинг активности на компаниите кај нас и во странство“.…

Менторите на Galeksia: Што да очекувате business-wise од 2021

Марија M.
2020 година беше тест за повеќето бизниси и работни позиции како и за нивната можност за прилагодување. Годината што измина принудно го смени бизнис светот и…

Приклучи се на заедницата од 100.000+ дигитални маркетери од целиот свет

Марија M.
Да се биде дел од најголемата заедница на професионални дигитални маркетери од целиот свет звучи одлично зарем не? Со изучување на некоја од програмите на Galeksia…

Упатство за аплицирање за ваучер

Марија M.
Дознај како да аплицираш за ваучер до 30.000 ден. за дигитални вештини и да се стекнеш со светски признат сертификат! КОЈ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРА? Сите државјани…

Бесплатни вебинари: Продолжи да се едуцираш со Galeksia

Марија M.
Бидејќи сакаме секој продуктивно да го користи времето поминато дома, неодамна решивме да почнеме со серија на бесплатни вебинари преку кои ќе можете да научите нешто…