Студенти

Добар маркетер треба да има креативност и смисла за хумор

Elena Apostoloska
Запознајте го Никола! Ентузијаст за дигитален маркетинг и човек кој не престанува да учи и да се надоградува. Неговата пасија за повеќе и подобро ја преточува…

Интервју со Маја: Без влог, нема добивка!

Sanja Z.
Маја е студент од септемвриската група на Galeksia, една од најскромните но истовремено и највредните и најамбициозните студенти во нашата академија. За тоа најдобро говори и…

Интервју со Лука – Маркетинг Менаџер во ЕСП

Sanja Z.
Лука е студент од септемвриската група на Galeksia за дигитален маркетинг. Иако е еден од најмладите во нашата академија, сепак тоа не му претставува никаков проблем,…

Формула за успех: следете ги трендовите и бидете чекор пред другите

Sanja Z.
Душан е дел од мајската група на програмата за дигитален маркетинг на Галексиа. Во моментов работи како фриленсер, но и покрај искуствотo во маркетинг областа, нескротливата…

Интервју со Ема: Никогаш не е доцна за промена на кариерата

Sanja Z.
Ема е дел од ноемвриската група и една од најдобрите студенти воопшто пријавени на програмата за Digital Marketing на Galeksiа. Таа веќе работи како Marketing Executive…

Интервју со Корнелија – Creator Sales во Influencers.club

Sanja Z.
Иако е една од најмладите, Корнелија Ѓоргиевска меѓу првите од својата група го заврши патувањето во Galeksia и се стекна со титулата Certified Digital Marketing Specialist.…

Интервју со Јана – љубопитнoста ми е driving force

Sanja Z.
Јана е без сомнеж еден од најамибициозните студенти кои завршија во септемвриската група на програмата за Дигитален Маркетинг во Galeksia. Со својата посветеност, упорност и трудољубивост…

Интервју со Дарија Папеш – Business Development практикант во A1

Сара П.
Дарија Папеш е една од помладите, но и една од најамбициозните студенти на програмата! Студентка е и на Универзитетот American College и моментално е дел од…

Светски признатиот сертификат беше клучен фактор да ја изберам Galeksia

Сара П.
Ема Мицковска е студентка од септемвриската група на програмата Professional Diploma in Digital Marketing.     Ема работи моментално како Digital Marketing Executive во Simplify ERP, но…

„Одлично искуство, вистински women-power team!“ – Sara Fashion

Сара П.
Ема, Корнелија, Снежана, Елена, Михаела, Кристина и Стефанија се девојките кои работеа на практичниот проект за нашиот learning партнер Sara Fashion. Денес разговаравме со нив за…

Како Ива го сруши рекордот за highest score ever на финалниот тест?

Сара П.
Ива Јосифоска е сертифициран дигитален маркетер од програмата, која успешно ја гради својата digital кариера во Vrootok како digital marketing specialist. Исто така, Ива е дел…

Маркетингот нуди бесконечно можности за искажување на креативноста

Сара П.
Стефанија Костовска е студентка од септемвриската група на програмата Professional Diploma in Digital Marketing. Моментално работи како Retail Customer Representative во HalkBank, но желбата да направи…

Pitch121: Со практично искуство до одличен кариерен старт

Сара П.
Славица, Томас, Јана, Маја и Александар можат да се пофалат со одлично изработени активности. Имаа шанса да ги применат презентациските и time-management вештини на презентацијата пред…

Интервју со Јан К. – Marketing Communications практикант во А1 Македонија

Сара П.
Јан Кузмановски е еден од помладите студенти на програмата, дипломиран е-бизнис економист кој успешно го положи тестот и стана сертифициран дигитален маркетер.    Впечатливо за Јан…

Интервју со Елена Трајчевска – Маркетинг директор во Клуб Спорт 77

Сара П.
Денес разговараме со Елена Трајчевска, студент на Professional Diploma in Digital Marketing, која работи како Маркетинг Директор во Клуб Спорт 77. Елена се приклучи на програмата…

Дигиталната трансформација е неминовен процес

Сара П.
Тања Павловска е студент на DMI програмата, која работи во маркетинг секторот во Винком. Се запиша со цел да се доедуцира во сферата на дигиталниот маркетинг…

Знаењето од Galeksia ми ги отвори вратите кон светот

Сара П.
Во денешното интервју разговараме со Елица Мајсторова, студентка на CDMP програмата. Елица живее во Малта и работи како ПР администратор во Hotel Line Limited која реши…

Galeksia е вистинскиот избор за секој кој сака да изучува дигитален маркетинг!

Сара П.
Денес разговаравме со Бранкица Иванова, преведувач по англиски јазик и професор на Меѓународниот Балкански Факултет. Бранкица се запиша на програмата за дигитален маркетинг во Galeksia, со…

Galeksia ме доближи кон исполнување на моите цели

Ива Ј.
Моника е една од нашите најмлади студентки кои успешно ја завршија маркетинг програмата на Galeksia. Таа е позитивна и креативна личност која доста долго време ја…

Работа на практичен проект за CRUX

Ива Ј.
Многу ни е драго кога споделуваме успешни приказни и проекти со тебе! Денес се дружиме со студентите кои работеа на практичен проект за нашиот learning partner…