УЧИ ПО ПРОГРАМА КРЕИРАНА ОД СВЕТСКИ ЕКСПЕРТИ И ДОБИЈ ГЛОБАЛНО АКРЕДИТИРАН СЕРТИФИКАТ ПРИЗНАТ ОД GOOGLE, FACEBOOK, MICROSOFT!

 

Што добиваш?

  • Знаење преку работа на реални проекти по светски стандарди;
  • Сертификат кој е интернационално признат;
  • Бесплатно членство на глобална платформа на DMI специјализирана за дигитални маркетери.
*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.
ПОЧЕТОК
септември
2024
ВРЕМЕТРАЕЊЕ
7 месеци
3 x неделно
ЦЕНА
1700€
до 10 рати без камата
Програма креирана од светски лидери во индустријата
Platinum Partner of Digital Marketing Institute

 

Што е Galeksia?

Galeksia е единствениот Институт за Дигитален Маркетинг кај нас кој овозможува интернационални, сертифицирани програми за дигитален маркетинг, акредитирани од Digital Marketing Institute.

Digital Marketing Institute е најголемиот институт за дигитален маркетинг во светот. DMI е пионер во поставување на глобалните стандарди за едукативни програми за дигитален маркетинг.

Galeksia е Platinum Partner на DMI

Да се стане Platinum Partner на најголемиот акредитиран институт за дигитален маркетинг – Digital Marketing Institute, треба да се исполнат 9 сериозни услови во текот на една година.

Galeksia со својата сериозност и посветеност успеа втора година по ред да ги исполни сите 9 услови, меѓу кои се:

90%
Успешно полагање и сертифицирање на пријавените студенти на програмите
100%
Услов за сертифицирани ментори со специјалистичка програма
93%
Темелната и целосна подготовка на студентите, како и насочување за завршниот испит
95%
Задоволство на студентите од програмите

Останатите 5 услови се поврзани со одговорноста на Galeksia како
компанија и партнер кон институтот и одржување на реномето на
програмите, кои се оценети со 100% исполнетост.

Програма креирана од експерти во индустријата

Учи по сертифицирана програма креирана и ревидирана од врвни експерти во индустријата на глобално ниво, кои се дел од светски гиганти како Google, Coca-Cola, Facebook, Microsfot. Фокусот им е насочен кон постојано подобрување на секој модул, преку нивното практично искуство од секојдневната работа, со што е загарантиран твојот професионален развој во дигиталниот маркетинг.

Програмата се обновува на секои 6 месеци со цел да остане релевантна и up-to-date на сите промени во индустријата. Нема подобар начин да ги научиш најдобрите практики во дигиталниот маркетинг и да се стекнеш со применливи и релевантни вештини.

Стани и ти сертифициран дигитален маркетер!

Зошто да учиш со Galeksia?

Квалитет и релевантност

Програма одобрена од Google, Coca Cola, Facebook, LinkedIn, IBM и други светски компании. Започни ја твојата дигитална трансформација и подготви се за дигиталните предизвици.

Светски признат сертификат

Сите студенти полагаат за официјален, светски признат Pearson VUE сертификат.

Глобална мрежа на професионалци

Пристап до глобалната платформа на DMI, која вклучува дополнителни бесплатни курсеви, темплејти, вебинари и други материјали и брои над 170 000 дигитални маркетери.

170 000+
Членови на DMI
11 700
нови студенти во 2019
105+
партнери во светот
30 000
сертифицирани професионалци до Декември 2019
75+
експерти кои ја поддржуваат програмата
1
глобален Industry Advisory Council

Над 170 000 луѓе

во светот имале професионален напредок од овие програми!

Многу од учесниците на оваа академија работат во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување на плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Петар Спасовски

Вистинско место за оние кои сакаат промена во својата кариера, или надополнување на своето знаење во областа на дигиталниот маркетинг. Одлична програма надополнета со извонредни предавачи достапни во секое време!

Ана Цветановска

Севременска инвестиција, како за почетници, така и за искусни во оваа област, паралелно овозможува стекнување на релевантно знаење и негова практична примена. Одлични предавачи, максимално посветени и достапни, доследни и одговорни.

Александра Ангелова

Најрелевантна програма за едукација и напредок во полето на дигитален маркетинг, креирана според интернационално признати стандарди. Совладување на сите модули преку постојана интеракција во групата и задавање на лични проекти. Постојана достапност на предавачите за помош и консултации.

Ангела Христовска

Пријатно сум изненадена од професионалноста, посветеноста, искуството и информираноста на менторите на Галексиа. Своето знаење го пренесуваат на студентите со една точно испланирана и прецизна стратегија која што дава видливи резултати. “Божиновски” веќе ја започна својата дигитална трансформација и среќни сме што ја продолжуваме токму со менторите и студентите на Галексиa. Long story short – прекрасно искуство и почеток на континуирана соработка. Овој тим го препорачувам од срце.

Бенјамин Хајредин

Доколку сакате да смените професија и ја гледате иднината во дигитален маркетинг ова е тоа што го барате. Супер забавен, поучен и достапен курс кој ве води низ светските трендови на маркетинг во светот. Кога би учел одново би почнал со Galeksia затоа што вистински ми помогна да ги надополнам своите маркетинг вештини.

Елена Наскова

Квалитетни и пријателски настроени предавачи кои се 24/7 достапни за сите студенти, сертификат кој е признат насекаде во светот, работа на реални проекти за време и по завршување на академијата, знаење кое можете да го примените веднаш поради тоа што се изучуваат практични и конкретни работи.Мое лично искуство 10/10, Galeksia би ја препорачала на секого.

Лавинија Софрониевска

Искрена препорака за секој кој се’ уште се двоуми. Ако сакате да вложите во себе, а и да сте сигурни дека ќе имате полза од истото, нема посоодветен избор од програмите на Galeksia. Се изучуваат јасни и практични содржини, менторите споделуваат и лично искуство (што е реткост) и добивате пристап до многу дополнителни материјали кои ќе ви помогнат лесно да совладате се’ за дигитален маркетинг. Супер се вклопува и за почетници и за оние кои како мене сакаат да научат повеќе. 5*

Јасминка Глигоровски

Високо професионален тим на ментори и изучување на Дигитален Mаркетинг според програма креирана од лидерите во индустријата како и светски признат серификат.

Ивана Маринковска

Вистинска инвестиција во вистинско време во надоградување на својот развој

Јасмина Михаиловска

Professional, expert knowledge, always available for an advice, leading the process of learning with lots of fun and real life examples.Best investment for your future.

Кристина Цвитко

Everything you need in order to learn and master Digital Marketing! ⭐️ An amazing team of professionals always ready to help, teach, and advise.
Highly recommended!

Таулант Реџепи

Great team of professionals, they are able to switch Digital Marketing from wide to a narrow term!

Ивана Дракулевска

Најдобрата одлука која ја имам донесено knowledge-wise! Бидејќи се специјализирана програма за Дигитален Маркетинг – и целосно посветени токму на оваа област. Професионалци во индустријата насочени само и само кон една цел – да ни го пренесат знаењето.

Стефан Николовски

Неверојатна програма и супер предавачи! Посветени на својата работа и цел да го пренесат нивното обемно знаење. 10/10

Александра Ристевска Мадиќ

Врвна едукација, во право време и на право место! 24/7

Леонид Ангеловски

Супер програма и предавачи секогаш достапни за консултации!

Тања Дрвошанова

Оригинална можност за професионална обука. Супер тим кој секогаш е спремен за уште едно прашање 🙂
Среќна сум што можам да научам применливи решенија во маркетингот. Браво Галексиа, само напред!

Татјана Данева

Супер тим, достапни во секое време! ⭐️

контактирај го нашиот тим на професионалци и дознај повеќе