БЛОГ

Биди во тек со најновите трендови во дигиталниот маркетинг, слушни ги искуствата на нашите студенти и запознај ги одблиску менторите!

Бенефити од добивање сертификат во дигитален маркетинг

Марија M.
Бројот на работни места за дигитални маркетери расте. Па оттука и размислувањето за влегување во светот на дигиталниот маркетинг претставува одлична одлука! За разлика од другите…

Дигитална трансформација на Вашиот бизнис

Марија M.
Денес светот се движи пребрзо, и без сомнение дигиталниот свет придонесува витална улога во тоа. Во оваа ера на социјални медиуми и инфлуенсери, повеќето од претприемачите…

Како до успешна кариера во дигиталниот маркетинг?

Елена T.
Во нашата држава веќе е развиен стереотипот дека технолошки ориентираните компании и инвеститорите од странство вработуваат само програмери. Но, тоа е голема можност за тебе -…

Традиционален маркетинг vs. дигитален маркетинг

Марија M.
И покрај тоа што маркетинг буџетот е важен за секој мал бизнис, подеднакво е важно и да го потрошите правилно. Како знаете каде да го потрошите…

Умот на Модерниот Маркетер

Елена T.
Денешното влијание на технологијата врз секојдневниот живот е огромно. За да бидеш модерен маркетер, не е доволно само да знаеш дигитален маркетинг. Треба да имаш и…

Добивај ги најновите вести во твоето сандаче