Кариера во дигиталниот свет со програмите на Galeksia

Софија П.
Денес луѓето го користат интернетот за многубројни цели. Без оглед на тоа дали плаќаш сметки онлајн, купуваш услуги и производи од одреден бренд или пак го…

Неколку чекори за креирање на успешна Facebook кампања

Софија П.
Како социјална мрежа со најголем број на активни корисници, Facebook ни дава одлични канали преку кои можеме да допреме до посакуваната публика. Зад самата компанија стои…

Кариера во дигитален маркетинг: Кои се најпопуларните професии?

Софија П.
Доколку неодамна се одлучи да посетуваш обука за дигитален маркетинг или пак сè уште размислуваш околу опциите што ти се нудат, корисно е да знаеш кои…

Маркетинг на LinkedIn: Кои се можностите?

Софија П.
Без оглед на тоа какви се твоите вештини и колку си добар во тоа што го правиш, доколку сакаш да останеш во игра и да изградиш…

Olivia Kearney – CMO Microsoft, Ireland

Софија П.
Доколку сакаш да се занимаваш со дигитален маркетинг, на патот до успехот постојат многу пречки кои се минливи со напорна работа и учење. Меѓутоа, поради достапноста…

Стекни се со светски признат сертификат преку програмите на Galeksia

Софија П.
Доколку целиш кон станување дигитален маркетер, сигурно до сега си се запрашал/а кој е најдобриот курс кој треба да го избереш. Процесот на одлучување налага истражување…

Учи онлајн со Galeksia и стани сертифициран дигитален маркетер

Софија П.
Учењето онлајн е една од најголемите придобивки кои доаѓаат со широко распространетата интернет конекција во денешницата. Со можноста да учиш од било која локација, без да…

Од почетник до работа како дигитален маркетер

Софија П.
Доколку си млад ентузијаст кој неуморно се труди да остане во тек со промените кои постојано се случуваат во светот, сигурни сме дека барем неколкупати си…

Дигитален маркетинг и креативно размислување

Софија П.
Благодарение на мрежите и алатките кои ни се достапни денес, постојат голем број опции кои ни се од помош при креирањето на дигиталната маркетинг стратегија. Секој…