Петар Спасовски

Вистинско место за оние кои сакаат промена во својата кариера, или надополнување на своето знаење во областа на дигиталниот маркетинг. Одлична програма надополнета со извонредни предавачи достапни во секое време!

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче