Social Media Marketing

Усоврши ги твоите вештини за работа на социјалните медиуми и научи како да се издвоиш од конкуренцијата! Научи да градиш бренд, зголеми ја твојата креативнност и способност за стратешко размислување. Курсот вклучува разни алатки, видео презентации, подкасти, вебинари и анализи за практично учење.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче