eCommerce

Научи eCommerce и стекни се со потребните вештини за да продаваш онлајн. Со фокус на практично знаење, запознај ги основните принципи и најкорисните искуства поврзани со UX design, Customer Experience (CX) и како да ја испратиш вистинската порака до купувачот.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче