Теодор Јосифовски

Теодор Јосифовски дипломирал на ФЕИТ на Информатика и Компјутерско Инженерство, а магистерските студии по Project Management ги завршил на престижниот RANEPA факултет во Москва. 


Teодор ќе ти го пренесе неговото знаење преку практична работа и споделување на она што го научил од своето 10 годишно работно искуство на проекти кои вклучуваат клиенти од целиот свет. Неговото искуство вклучува:

▪️ 1000+ keywords рангирани на првата страна на Google Search;

▪️ 70+ SEO оптимизирани веб-страници oд:

▪️ 11 различни индустрии и 7 различни држави.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче