Наташа Мрмачовски

Наташа е искусен специјалист за дигитален маркетинг со широк спектар на вештини и искуство во: менаџирање на тимови за маркетинг, HR, брендинг, lead generation, репутациски менаџмент и дигитален мarкетинг со акцент на Google Ads.

Од Наташа ќе можеш да ги научиш најдобрите практики за менаџирање, оптимизација и генерирање на резултати со помош на платени кампањи преку бројни практични примери.

Во нејзиното портфолио се вбројуваат бројни клиенти од САД и Европа, а нејзиното искуство вклучува:

▪️ 200+ успешни Google Ads кампањи;

▪️ 35+ Google Ads месечни извештаи по клиент;

▪️ 20+ различни индустрии.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче