Михаил Китановски

Михаил Китановски e сопственик и генерален директор на компанијата за консултантски услуги Kitanovski & D2EM (D2EM Consulting) и врвен консултант за менаџмент во бизнис заедницата. Во неговата дејност ја комбинира и експертизата за пијано – класична и џез реторика.


Неговото импресивно портфолио вклучува над 20 години искуство во работа со светски-познати, мултинационални компании за бизнис стратегија, продажба, финансирање и прашања поврзани со растот на компанијата. Признат за својата работа со меѓународни деловни партнерства, Михаил има искуство со in-house бизнис обуки и отворени тренинг сесии на 4 различни континенти и има работено со 700+ Клиенти од:

▪️ 70 + различни индустрии;

▪️ 30+ различни држави.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче