Мартина Зарева

Мартина е магистар по IT Management и искусен специјалист за дигитален маркетинг со широк спектар на вештини и искуство.

Како E-mail Marketing & CRM Specialist во Ananas.mk работи на специјализирани кампањи за кои што од прва рака може да им пренесе на студентите какви новитети и трендови се случуваат во областа на Email Marketing-от.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче