Ивана Јовановска

Ивана е експерт за Paid Advertising, односно платени реклами на социјалните медиуми и ќе те научи како да креираш успешни кампањи кои конвертираат и носат до зголемување на продажба. 


Таа ќе ти го пренесе и нејзиното знаење за поставување на беспрекорни E-mail маркетинг кампањи и ќе те научи на најважните техники кои ќе ти помогнат да донесеш брз бизнис раст. Во портфолиото на Ивана се вбројуваат:

▪️ 200+ успешни E-mail маркетинг кампањи кои генерираат раст на продажба;

▪️ Над 1.000.000$ потрошени во Paid Advertising;

▪️ 8 различни индустрии и 10 различни држави.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче