Елена Наковска

Елена е tech-savvy дигитален маркетер и Social Media & Marketing Manager во The Bright Box, која преку нејзиното долгогодишно искуство практично ќе ти го објасни Social Media Marketing модулот.


Таа има огромна пасија за дигиталниот маркетинг и е постојано насочена кон успех, напредок и подобрување. Во портфолиото на Елена се вбројуваат:

▪️ 7.000 + објави на социјални мрежи;

▪️ Над 40 успешно водени бизниси на социјални мрежи;

▪️ 17 држави и 2 континенти.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче