БЛОГ

Биди во тек со најновите трендови во дигиталниот маркетинг!

Што работат PPC професионалците?

Марија M.
Дали размислувате за кариера во дигитален маркетинг? Еден од главните предизвици на дигиталната индустрија е тоа што многу од позициите не се толку „стандардни“ како другите…

Дигитален маркетинг за мали бизниси

Елена T.
Многу често, кога еден претприемач го почнува својот мал бизнис, како кај нас така и во светот, ги занемарува можностите и придобивките што ги нуди дигиталниот…

7 причини зошто треба да почнете да учите дигитален маркетинг

Елена T.
Денес, интернетот е секојдневие за секој просечен човек. Овој факт со себе донесе и цели индустрии кои што се засновани исклучиво на онлајн продажби. Со ова…

Бенефити од добивање сертификат во дигитален маркетинг

Марија M.
Бројот на работни места за дигитални маркетери расте. Па оттука и размислувањето за влегување во светот на дигиталниот маркетинг претставува одлична одлука! За разлика од другите…

Дигитална трансформација на Вашиот бизнис

Марија M.
Денес светот се движи пребрзо, и без сомнение дигиталниот свет придонесува витална улога во тоа. Во оваа ера на социјални медиуми и инфлуенсери, повеќето од претприемачите…

Како до кариера во дигитален маркетинг?

Елена T.
Во нашата држава веќе е развиен стереотипот дека технолошки ориентираните компании и инвеститорите од странство вработуваат само програмери. Но, тоа е голема можност за тебе -…

Традиционален маркетинг vs. дигитален маркетинг

Марија M.
И покрај тоа што маркетинг буџетот е важен за секој мал бизнис, подеднакво е важно и да го потрошите правилно. Како знаете каде да го потрошите…

Умот на Модерниот Маркетер

Елена T.
Денешното влијание на технологијата врз секојдневниот живот е огромно. За да бидеш модерен маркетер, не е доволно само да знаеш дигитален маркетинг. Треба да имаш и…

Добивај ги најновите вести во твоето сандаче