Верувам во учење, работа базирана на резултати и надоградување

Марија M.
Наташа e ментор на Galeksia за Paid Search (PPC) with Google Ads, Google Display & Video Ads. Taa e искусен професионалец во полето на дигитален маркетинг…

Galeksia – Platnium Partner на Digital Marketing Institute

Марија M.
За само една година Galeksia се докажа како експерт за обезбедување глобално призната едукација. Сертификацијата со која се стекнуваат студентите им овозможува да ги зајакнат своите…

Запознај ја Билјана – Административен менаџер во Galeksia

Марија M.
Galeksia веќе една година поставува светски стандард во едукацијата за дигитален маркетинг во нашата држава. Оваа цел почнува од групата на најдобрите дигитални маркетери во светот…

Првиот Digital Maketing Talks вебинар на Galeksia

Марија M.
Вчера (16.02.2021) се одржа првиот вебинар од Digital Marketing Talks на Galeksia, на тема „Разликите во дигиталните маркетинг активности на компаниите кај нас и во странство“.…

Добрата содржина предизвикува интеракција со публиката

Марија M.
Верче се приклучи на нашиот тим како ментор за Content Marketing. Во ова интервју со неа, ќе имаш можност подобро да ја запознаеш. Освен што е…

Менторите на Galeksia: Што да очекувате business-wise од 2021

Марија M.
2020 година беше тест за повеќето бизниси и работни позиции како и за нивната можност за прилагодување. Годината што измина принудно го смени бизнис светот и…

Galeksia ми даде boost и ме охрабри да аплицирам за пракса

Марија M.
Благодарение на нејзината упорност, креативност и посветеност, Ана е веќе дигитален маркетер со светски признат сертификат. Не запирајќи да работи на себе и на своите цели,…

Зошто декември е идеален месец за кариерен пресврт?

Марија M.
Многу луѓе веќе знаат дека не се пронаоѓаат во својата моментална работа позиција, или пак сметаат дека ја надминале. Можеби е време да си ги разјасниш…

Клучни алатки во дигиталниот маркетинг #2

Марија M.
Ова е вториот дел од нашите предлози за клучни алатки во дигиталниот маркетинг, кои веруваме дека ќе ти помогнат во постигнувањето на одлични резултати. Од морето…

Што е тоа emotional branding?

Марија M.
Нашата потсвест е управувана од емоциите, па така и одредени наши постапки се водени токму од овие емоции, а тие имаат големо влијание на тоа како…

Galeksia ми помогна да направам пресврт во кариерата

Марија M.
Марија е дипломиран правник, но во потрагата по динамична и креативна професија, одлучува да се запише на програмата за Certified Digital Marketing Professional на Galeksia.Процесот за…

Програмата e одлична и ги опфаќа сите теми од Дигиталниот Маркетинг

Марија M.
По успешно положениот испит за PearsonVue сертификатот, со одлични резултати, Лавинија е официјално Certified Digital Marketing Proffesional.Амбициозна, креативна и секогаш полна со нови идеи, во потребата…

Клучни алатки во дигиталниот маркетинг #1

Марија M.
Во светот на дигиталниот маркетинг постојат несомнено многу алатки кои му помагаат на секој дигитален маркетер во успешното извршување на работните задачи. Со овие алатки и…

Што претставува Google Tag Manager?

Марија M.
Во работата не секој дигитален маркетер има голема улога анализата на сите податоци. Без разлика дали станува збор за голема e-commerce веб страна или веб страна…

Online учењето е лесно, забавно и заштедува време

Марија M.
Во последните неколку години, надоградувањето онлајн станува се по популарно. Ова е поради тоа што се поголем број на луѓе ги препознаваат придобивките што може да…

Приклучи се на заедницата од 100.000+ дигитални маркетери од целиот свет

Марија M.
Да се биде дел од најголемата заедница на професионални дигитални маркетери од целиот свет звучи одлично зарем не? Со изучување на некоја од програмите на Galeksia…

Email маркетинг за почетници: Што треба да знаеш?

Марија M.
Сите секојдневно добиваме безброј мејлови во нашето сандаче. Но, дали некогаш си се запрашал што претставува email маркетингот, односно што е она што те тера да…

Дознај за можностите кои ги имаш со нашите Learning Partners

Марија M.
Постојат голем број на придобивки од имплементирање на твоите стекнати вештини и знаења на Galeksia преку реални проекти од нашите Learning Partners. Со запишување на некоја…

Пристапот на менторот треба да биде конкретен, јасен и со реални примери

Марија M.
Михаил Китановски е сертифициран DMI тренер и ментор на Galeksia за модулот Digital Marketing Strategy.  Тој e сопственик и генерален директор на компанијата за консултантски услуги…

Tom Kendall – Head of Digital Marketing, IBM Еurope

Марија M.
Промовирање на извонредност во дигиталниот маркетинг и дигиталната продажба, зајакнување на професијата преку создавање на највисоки стандарди кога станува збор за дигитален маркетинг, увид и најдобри…