Научи дигитален маркетинг и добиј глобално акредитиран Associate Level Certification!

Кратки иновативни и интерактивни курсеви, погодни за различни нивоа на предзнаење

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Програма креирана и акредитирана од:

Запиши се на новите кратки курсеви на Galeksia кои лесно ќе се вклопат во твојот животен стил. Надгради ги твоите вештини за дигитален маркетинг или стекни нови. Дај и boost на твојата кариера! Избери од курсевите за:

Content Marketing

Дознај повеќе

eCommerce

Дознај повеќе

Social Media Marketing

Дознај повеќе

Search Engine Optimisation (SEO)

Дознај повеќе

Email Marketing

Дознај повеќе

Digital Strategy

Дознај повеќе
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Зошто Galeksia?

Стани Certified Digital Marketing Associate

Добиј глобално акредитиран Associate Level Certification поткрепен од Digital Marketing Institute од Даблин!

Вклучен пристап до платформата на DMI

Стани член на заедницата на Digital Marketing Institute која брои повеќе од 130,000 членови ширум светот.

Self-paced learning, работа со ментор и домашни задачи

2 недели, 2 менторски сесии, 9-13 часа интерактивна настава. Стекни се со практични вештини кои се веднаш применливи.

Вклучени практични toolkits & templates

Секој курс вклучува пристап до разни алатки, видео презентации, подкасти, вебинари и анализи за практично учење.

Сакаш да научиш повеќе?

Секој од курсевите нуди персонализиран пристап. Вклучени се сесии со нашите ментори, домашни задачи со практични вежби и одговори на прашања!

„Со константните промени на алгоритмите и новите алатки, биди во тек со најновите промени и да остани релевантен. Учи преку интерактивни содржини кои ќе ти помогнат да го освоиш светот на дигитален маркетинг.“

Ивана Јовановска

Social Media & Email Marketing Professional, сертифициран DMI тренер

„Научи како Google и корисниците да ја видат твојата веб-страница. Добро сработен SEO ќе ти донесе повеќе traffic, ќе ги зголеми кредибилноста и online видливоста на бизнисот.“

Теодор Јосифовски

Search Marketing Professional, сертифициран DMI тренер

„Content is king. Научи што се добри содржини, што сѐ може да се постигне со ефективни содржини, и како содржините ги овозможуваат сите останати делови од една маркетинг стратегија.“

Верче Карафилоска

Product Marketing Executive, Sales Copywriting, Product Messaging Expert

„Научи како директно да ги реализираш деловните цели преку целите на дигиталниот маркетинг. Дознај како да таргетираш целни групи за да го зголемиш бројот на продажби.“

Михаил Китановски

Бизнис консултант, сертифициран DMI тренер

„Научи како да ги привлечеш корисниците, на кои канали е најдобро да го пласираш бизнисот, и како да ги претвориш потенцијалните клиенти во купувачи.“

Наташа Мрмачовски

Paid Search & eCommerce Expert
Повеќе од 130.000+ среќни студенти ширум светот го имаат избрано Digital Marketing Institute за да направат прогрес во кариерата. Еве што велат нашите студенти од Македонија:

Научи дигитален маркетинг и добиј глобално акредитиран Associate Level Certification!

self-paced learning
работа со ментор
дигитални ресурси