Ние сме акредитиран Pearson VUE тест центар

Pearson VUE е најголемото сертификационо тело за онлајн тестирање во светот.

 

Покрај Digital Marketing Institute, Pearson VUE издава сертификати за Microsoft, Adobe, Cisco и многу други глобални, водечки организации.

 

Учењето со Galeksia е комплетно заокружен процес – ја изучуваш програмата, полагаш тест и се здобиваш со светски акредитиран сертификат на едно место.

Што е Pearson VUE?

Основан во 1994 година, Pearson VUE е глобален лидер во компјутерско тестирање за IT, академски, владини, и професионални програми.

 

Pearson VUE секоја година спроведува повеќе од 15 милиони акредитирани тестови ширум светот.

 

Ја менаџира најголемата и најбезбедна глобална мрежа за компјутерско тестирање, опфаќа над 5600 центри за тестирање во повеќе од 190 земји, штитејќи го интегритетот на бизнисот и операционите процеси на своите партнери.

Pearson VUE испити

Сеопфатен список на испитни програми што Pearson VUE ги спроведува можеш да најдеш тука.

 

Кликни тука за да го закажеш твојот испит со нас!
Boost Your Career. Boost Your Salary.
Учи по програма креирана од светски експерти која ги содржи најактуелните и најрелевантни случувања и учења во индустријата. Опфатени се сите најнови дигитални платформи, вклучувајќи го и Tiktok!
Инвестирај во себе
Побарувачката за дигитални маркетери е поголема од било кога! Без разлика дали твојата цел е да започнеш нова кариера, да го промениш работното место, или бргу да напредуваш – програмите на Galeksia се твојот golden ticket.
Остани во игра
Покрај глобално акредитирана сертификација, ние ти нудиме и пристап до алатки за градење и одржување на твојата кариера. Стани дел од нашата глобална мрежа на алумни со кои можеш да размениш ресурси и знаење!

Ти треба помош за регистрација или закажување на испит?