Факти за програмите на Galeksia

Програмите овозможени од Galeksia се креирани од Digital Marketing Institute (DMI). DMI се лидери во поставување на глобалните стандарди во сертификација за дигитален маркетинг и продажба.

70 000
учесници на светско ниво
130+
земји од кои учесниците доаѓаат
11 700
НОВИ СТУДЕНТИ ВО 2018
105
СЕРТИФИЦИРАНИ АКАДЕМИИ ВО СВЕТОТ
75+
ЕКСПЕРТИ КОИ ЈА ПОДДРЖУВААТ ПРОГРАМАТА
1
стандард од којшто учат

Со Galeksia до кариера во дигитален маркетинг!

Со програмите на Galeksia, ќе имаш шанса за професионална кариера во дигитален маркетинг.

Програмите го претставуваат глобалниот стандард
Програмите се предавани во над 130 земји во светот. Со нив се обучени повеќе маркетери од било кои други програми за дигитален маркетинг во светот.
Од овие програми учеле лидерите во дигиталниот маркетинг
Над 80% од учесниците кои завршиле со некоја од сертифицираните програми на DMI работат во дигитален маркетинг. Ова се должи на фактот дека програмите се креирани од експерти во секое поле на дигиталниот пазар.
Овие програми се надградувани со најновите трендови и пракси
Програмите на Galeksia се креирани во соработка со лидери во индустријата на дигиталниот маркетинг. Истите ги ревидираат и ажурираат програмите со најновите трендови и пракси.
Програмите се флексибилни
Со програмите ќе добиеш 24 часовен пристап до лекции, презентации, вежби, квизови и цела мрежа на експерти со кои што ќе можеш да споделуваш знаења.
Програмите се одобрени од Syllabus Advisory Council
Сите програми се разгледувани од Syllabus Advisory Council којшто се состои од гиганти на светскиот пазар, вклучувајќи ги Google, Facebook, Twitter и LinkedIn.
Светски признаен сертификат
По завршувањето на една од програмите, ќе добиеш шанса да полагаш за светски признаен сертификат за дигитален маркетинг. Со него, ќе влезеш на глобалниот пазар за кадар и ќе имаш можност да работиш за некои од најдобрите компании во светот.
Учесниците во овие сертифицирани програми се лидери во светот
Од учесниците што имаат завршено со сертифицирани програми од DMI, голем дел работат за најдобрите компании во светот

Со овие програми се тренираат вработени во светски гиганти!

Од учесниците што имаат завршено со сертифицирани програми од DMI, голем дел работат за најдобрите компании во светот