Convince your boss

Доколку веќе работиш во компанија во која има простор за дополнително развивање и отворање на маркетинг оддел, сертифицираните едукативни програми на Galeksia се вистинскиот избор за тебе!

 

Сè што треба да направиш е да го убедиш твојот претпоставен за бенефитите од тренингот за бизнисот.

 

За ова нема потреба од долго и напорно убедување, бидејќи Galeksia е единствениот Институт за Дигитален Маркетинг акредитиран за вакви тренинзи од Digital Marketing Institute на нашата територија.

ПРОГРАМИТЕ НА GALEKSIA ЌЕ МУ ПОМОГНАТ НА БИЗНИСОТ

Со тоа што ти и твоите колеги ќе бидете учесници на програмата, вашиот претпоставен ќе добие професионалци за Дигитален Маркетинг коишто се во тек со најновите глобални трендови во индустријата и се подготвени да одговорат на секоја промена.

Компанијата ќе добие одлично онлајн присуство

Ти и твоите колеги ќе станете професионалци во дигитален маркетинг. Со тоа, ќе придонесете во растот на бизнисот и зголемување на продажбата. DMI програмата користена од Galeksia е креирана од глобални лидери во дигитален маркетинг како Neil Patel (Neil Patel Digital), Larry Kim (Mobile Monkey), Mia Mora (Google), и Amy Brooks (Facebook).
Ова носи и други придобивки за тебе како вработен, како унапредувања и бонуси.

Со оваа програма се обучуваат вработени во светски гиганти

Твојот претпоставен го сака најдоброто за компанијата, а тоа вклучува и професионален кадар кој е стручен во тоа што го работи. Ова е вистината за сите компании во светот, и фактот што компании како IBM, Vodafone, Straumann, Huawei, JP Morgan Chase и AIB го доверуваат усовршувањето на маркетинг тимот на програмите на Digital Marketing Institute, е доказ дека Galeksia го нуди најдоброто.

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК