Зошто Galeksia?

Одговорот на ова прашање е лесно – со Galeksia, ќе добиеш шанса да конкурираш за работа во дигитален маркетинг во целиот свет.

Ќе учиш од програма креирана од Digital Marketing Institute

Digital Marketing Institute е светскиот лидер во едукација на кадри во сферата на дигитален маркетинг и продажба.

Ќе учиш директно од програма на која се базираат сите други програми за едукација, бидејќи DMI е институт којшто ги поставува самите стандарди во дигиталниот маркетинг!

Galeksia е единствената компанија што има акредитација од Digital Marketing Institute за сертифицирани едукативни тренинзи по оваа програма на нашата територија.

Ќе учиш од програма креирана од лидери
Повеќето кандидати ги добиваат нивните резултати веднаш, овозможувајќи и инстантно да си ги планираат следните професионални чекори.
Ќе добиеш можност за Pearson VUE сертификат
Со сертифицираните тренинзи на Galeksia, ќе имаш шанса да полагаш за Pearson VUE сертификат, што ќе ти ги отвори вратите кон глобалниот пазар на кадар за дигитален маркетинг.
Ќе имаш една година пристап до најновите информации
Поради максимален квалитет на едукацијата, бројот на учесници во сертифицираните тренинзи е ограничен.

Над 55 000 луѓе

во светот имаат професионален напредок од оваа програма!

 

Многу од учесниците во оваа акедемија работат во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување во плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

контактирај го нашиот тим на професионалци и дознај повеќе