За Digital Marketing Institute

Digital Marketing Institute е најголемиот институт за дигитален маркетинг во светот и е пионер во сферата на дигиталниот маркетинг.

 

DMI модулите кои се дел од сертифицираните програми на Galeksia се најрелевантните и највредните средства за едукација во дигитален маркетинг на светско ниво. Истите служат за квалификација и обука на стручен кадар којшто има шанса да стане дел од глобалните лидери како Google и Facebook, или да донесе значаен раст на сопствениот бизнис. DMI работи во сечија полза!

Мисијата на DMI

Мисијата на Digital Marketing Institute е да ги трансформира и унапреди способностите и знаењето на дигиталните професионалци на глобално ниво.

Клучните вредности на DMI

Digital Marketing Institute се води по три клучни вредности.

1
Да ги унапреди кариерите на маркетерите и продавачите;
2
Да го надополни недостатокот на дигитални вештини што ќе им овозможи на бизнисите да имаат способни и флексибилни вработени;
3
Да дадели професионална сертификација на предавачи со цел да се пренесат вештините на наредните генерации.
  • $30M
    Финансии
  • 45
    Сертифицирани Членови
  • 90
    Вработени

Партнерите на DMI

Од основањето во 2009, DMI има прераснато во глобален лидер во обука од областа на дигитален маркетинг. Ова се партнерите на DMI:

Global Industry Advisory Council

Програмата на DMI е креирана од Neil Patel, Larry Kim, Mia

Mora, Amy Brooks и останати големи имиња во

индустријата за дигитален маркетинг коишто се дел од

Advisory Council на DMI!

ANDREW MORTIMER
Director of Client Strategy & Media
Sky
AMY Brooks
Business Education
Facebook
Frank Hattan
Director, Sales
Microsoft
NEIL PATEL
Founder
Neil Patel Digital

Galeksia е компанија акредитирана од DMI

Galeksia е првата и единствената  компанија која има акредитација од DMI да врши сертифицираните едукативни тренинзи за дигитален маркетинг на нашата територија.
Со Galeksia, ќе се стекнeш со вештини и техники кои ќе ти овозможат конкурентност на светскиот пазар за дигитален маркетинг!

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК