Professional Diploma in Digital Marketing

Интернационална програма која опфаќа SEO, Google Ads, Google Analytics, YouTube, Social Media, и сите останати вештини и алатки од кои секој бизнис има потреба, а ти ќе знаеш да ги работиш.rnrn  rnrnЌе се стекнеш со светски признат сертификат кој глобално ќе ти ги отвори можностите за вработување или развој на твојот бизнис.

*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.
ПОЧЕТОК
март
2021
ВРЕМЕТРАЕЊЕ
5 месеци
3 x неделно
ЦЕНА
1500€
до 12 рати без камата
Platinum partner of digital marketing institute

Како ќе учиш?

Со работа на реални проекти кои ги креираме заедно со нашите 14 деловни партнери, согласно интернационалната програма на Digital Marketing Institute.

Опис на програмата

Introduction to Digital Marketing
Social Media Marketing
Paid Search (PPC) Using Google Ads
Email Marketing
Analytics with Google Analytics
Content Marketing
Search Engine Optimization (SEO)
Display and Video Advertising
Website Optimization
Digital Marketing Strategy
131 000+
Членови на платформата на DMI
11 700
нови студенти во 2018
105+
партнери во светот

Оваа програма е наменета за сите!

Пријави се и научи, без разлика дали си:

Студент
Сопственик на мал бизнис
Маркетер кој сака да е во тек со светските трендови
IT професионалец
Маркетинг менаџер
Во потрага по нова кариера
Претприемач

тест

тест

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Петар Спасовски

Вистинско место за оние кои сакаат промена во својата кариера, или надополнување на своето знаење во областа на дигиталниот маркетинг. Одлична програма надополнета со извонредни предавачи достапни во секое време!

Ана Цветановска

Севременска инвестиција, како за почетници, така и за искусни во оваа област, паралелно овозможува стекнување на релевантно знаење и негова практична примена. Одлични предавачи, максимално посветени и достапни, доследни и одговорни.

Александра Ангелова

Најрелевантна програма за едукација и напредок во полето на дигитален маркетинг, креирана според интернационално признати стандарди. Совладување на сите модули преку постојана интеракција во групата и задавање на лични проекти. Постојана достапност на предавачите за помош и консултации.

Ангела Христовска

Пријатно сум изненадена од професионалноста, посветеноста, искуството и информираноста на менторите на Галексиа. Своето знаење го пренесуваат на студентите со една точно испланирана и прецизна стратегија која што дава видливи резултати. “Божиновски” веќе ја започна својата дигитална трансформација и среќни сме што ја продолжуваме токму со менторите и студентите на Галексиa. Long story short – прекрасно искуство и почеток на континуирана соработка. Овој тим го препорачувам од срце.

Бенјамин Хајредин

Доколку сакате да смените професија и ја гледате иднината во дигитален маркетинг ова е тоа што го барате. Супер забавен, поучен и достапен курс кој ве води низ светските трендови на маркетинг во светот. Кога би учел одново би почнал со Galeksia затоа што вистински ми помогна да ги надополнам своите маркетинг вештини.

Елена Наскова

Квалитетни и пријателски настроени предавачи кои се 24/7 достапни за сите студенти, сертификат кој е признат насекаде во светот, работа на реални проекти за време и по завршување на академијата, знаење кое можете да го примените веднаш поради тоа што се изучуваат практични и конкретни работи.Мое лично искуство 10/10, Galeksia би ја препорачала на секого.

Лавинија Софрониевска

Искрена препорака за секој кој се’ уште се двоуми. Ако сакате да вложите во себе, а и да сте сигурни дека ќе имате полза од истото, нема посоодветен избор од програмите на Galeksia. Се изучуваат јасни и практични содржини, менторите споделуваат и лично искуство (што е реткост) и добивате пристап до многу дополнителни материјали кои ќе ви помогнат лесно да совладате се’ за дигитален маркетинг. Супер се вклопува и за почетници и за оние кои како мене сакаат да научат повеќе. 5*

Јасминка Глигоровски

Високо професионален тим на ментори и изучување на Дигитален Mаркетинг според програма креирана од лидерите во индустријата како и светски признат серификат.

Ивана Маринковска

Вистинска инвестиција во вистинско време во надоградување на својот развој

Јасмина Михаиловска

Professional, expert knowledge, always available for an advice, leading the process of learning with lots of fun and real life examples.Best investment for your future.

Кристина Цвитко

Everything you need in order to learn and master Digital Marketing! ⭐️ An amazing team of professionals always ready to help, teach, and advise.
Highly recommended!

Таулант Реџепи

Great team of professionals, they are able to switch Digital Marketing from wide to a narrow term!

Ивана Дракулевска

Најдобрата одлука која ја имам донесено knowledge-wise! Бидејќи се специјализирана програма за Дигитален Маркетинг – и целосно посветени токму на оваа област. Професионалци во индустријата насочени само и само кон една цел – да ни го пренесат знаењето.

Стефан Николовски

Неверојатна програма и супер предавачи! Посветени на својата работа и цел да го пренесат нивното обемно знаење. 10/10

Александра Ристевска Мадиќ

Врвна едукација, во право време и на право место! 24/7

Леонид Ангеловски

Супер програма и предавачи секогаш достапни за консултации!

Тања Дрвошанова

Оригинална можност за професионална обука. Супер тим кој секогаш е спремен за уште едно прашање 🙂
Среќна сум што можам да научам применливи решенија во маркетингот. Браво Галексиа, само напред!

Татјана Данева

Супер тим, достапни во секое време! ⭐️

Над 130 000 луѓе

во светот имале професионален напредок од оваа програма!rnrnМногу од учесниците се вработени во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување на плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

контактирај го нашиот тим на професионалци и дознај повеќе

test

test

USLOVI

TEST TEST