Сертифицираните тренинзи на Galeksia ќе ја направат потребната разлика за вас

Galeksia заедно со DMI ви нуди тренинзи за дигитален маркетинг и продажба што овозможуваат дигитална трансформација.

Дајте им моќ на вашите вработени со дигитален тренинг

Овозможете им го најдобриот тренинг за дигитален маркетинг и продажба на територијата на нашата држава!

Добијте вешти маркетери
Нашите програми ќе ги усовршат веќе постоечките и ќе им ги дадат потребните вештини на вашите вработени. Ќе добиете вешти маркетери што ќе работат директно во вашата компанија.
Станете лидери во дигиталниот свет
Компаниите што овозможуваат прогресивно учење за своите вработени ги привлекуваат и задржуваат најдобрите таленти на пазарот.
Industry Advisory Council
Програмата на Galeksia е ажурирана и оддобрена од Industry Advisory Council. Истиот се состои од лидери во дигиталниот маркетинг во светот, и влучува имиња како Neil Patel и Larry Kim.
Направете дигитална трансформација
Имањето вработени кои поседуваат знаење за сите актуелни и трендови што допрва ќе дојдат ќе ви помогне да бидете конкурентни како компанија на светскиот дигитален пазар.
Внатрешна маркетинг поддршка
Galeksia ќе ви даде маркетинг поддршка за да ги поттикнувате, мотивирате, и стремите вашите вработени на правиот пат до успех.
Задржете ги вработените
Бидејќи ќе им овозможите на вашите вработени да се доусовршуваат со најсовремениот тренинг во дигитален маркетинг и продажба во светот, тие ќе ви останат лојални.
Зголемен поврат на инвестиција
Докажано е дека програмата на Galeksia ќе придонесе со зголемен поврат на инвестиција од аспект на продуктивност, компетентност и ажурност со справување со клиенти.
Најдобрата содржина во индустријата на дигиталниот маркетинг
Програмата што Galeksia ја користи за сертифицираните тренинзи е изработена од DMI во соработка со светски лидери во различни вертикали на дигиталниот маркетинг. Целата програма е константно ажурирана со најновите трендови и пракси.
Професионална сертификација
Професионалната сертификација која што е во склоп на Galeksia е глобалниот стандард за професионалци во дигитален маркетинг и продажба.
Нашата програма може да се интегрира со LMS решенија
Програмата на Galeksia може да се интегрира со софтверски решенија за внатрешно управување со материјали за учење.
Повеќе опции за учење
Со учеството во Galeksia, Вашите вработени ќе имаат пристап до повеќе начини на учење, како вебинари, видеа, и електронски книги коишто се константно ажурирани од лидери во светскиот маркетинг.

Со оваа програма се тренираат вработени во светски гиганти!

Со програмата на Galeksia, поддржана од DMI, се тренираат дигитал маркетинг лидери вработени во светски гиганти: