Распоред на предавања

Програма за Certified Digital Marketing Professional

 

Со оваа програма, ќе се стекнеш со знаење преку материјали и модули креирани од светски лидери во дигитален маркетинг. По завршувањето на академијата, ќе станеш професионалец во Google Ads, social media marketing, SEO, Analytics, и многу повеќе, и ќе добиеш можност да полагаш за Pearson VUE сертификат!

Датум на започнување на програмата:

Датум на завршување на програмата:

Бонус по завршување на програмата:

2 месеци менторство за полагање на Pearson VUE сертификат.
Прва група
Понеделник-среда
Втора група
Вторник – четврток
Почеток на предавањето
18:00 часот

Уписите се во тек, аплицирај веднаш.