Дај им моќ на твоите вработени со дигитален тренинг

Овозможи им го најдобриот тренинг за дигитален маркетинг и продажба на територијата на нашата држава!

Добиј вешти маркетери

Нашите програми ќе ги усовршат веќе постоечките и ќе им ги дадат потребните вештини на твоите вработени. Ќе добиеш вешти маркетери што ќе работат директно во твојата компанија.

Стани лидер во дигиталниот свет

Компаниите што овозможуваат прогресивно учење за своите вработени ги привлекуваат и задржуваат најдобрите таленти на пазарот.

Industry Advisory Council

Програмата на Galeksia е ажурирана и оддобрена од Industry Advisory Council. Истиот се состои од лидери во дигиталниот маркетинг во светот, и влучува имиња како Neil Patel и Larry Kim.

Направи дигитална трансформација

Имањето вработени кои поседуваат знаење за сите актуелни и трендови што допрва ќе дојдат ќе ти помогне да бидеш конкурентен како компанија на светскиот дигитален пазар.

Внатрешна маркетинг поддршка

Galeksia ќе ти даде маркетинг поддршка за да ги поттикнуваш, мотивираш, и стремиш твоите вработени на правиот пат до успех.

Задржи ги вработените

Со самото тоа што ќе им овозможиш на твоите вработени да се доусовршуваат со најсовремениот тренинг во дигитален маркетинг и продажба во светот, тие ќе ти останат лојални и ќе ги остваруваат сопствените професионални цели.

Зголемен поврат на инвестиција

Докажано е дека програмата на Galeksia ќе придонесе со зголемен поврат на инвестиција од аспект на продуктивност, компетентност и ажурност со справување со клиенти.

Најдобрата содржина во индустријата на дигиталниот маркетинг

Програмата што Galeksia ја користи за сертифицираните тренинзи е изработена од DMI во соработка со светски лидери во различни вертикали на дигиталниот маркетинг. Целата програма е константно ажурирана со најновите трендови и пракси.

Професионална сертификација

Професионалната сертификација која што е во склоп на Galeksia е глобалниот стандард за професионалци во дигитален маркетинг и продажба.

Нашата програма може да се интегрира со LMS решенија

Програмата на Galeksia може да се интегрира со софтверски решенија за внатрешно управување со материјали за учење.

Повеќе опции за учење

Со учеството во Galeksia, твоите вработени ќе имаат пристап до повеќе начини на учење, како вебинари, видеа, и електронски книги коишто се константно ажурирани од лидери во светскиот маркетинг.

Уписите се во тек!

*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата

Со оваа програма се тренираат вработени во светски гиганти!

Со програмата на Galeksia, поддржана од DMI, се тренираат дигитал маркетинг лидери вработени во светски гиганти: