Certified DMI Specialist – Search Marketing

Светски признат сертификат за сите кои сакаат да станат дигитални маркетери на глобално ниво.

 

Вклучен ваучер од 180€ за полагање за глобално признат сертификат и пристап до заедницата на Digital Marketing Institute со над 100.000 членови, во вредност од 150€

*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.
ПОЧЕТОК
декември
ЦЕНА
1200€
СЕРТИФИКАЦИЈА
Digital Marketing Specialist – Search Marketing

Сертификат признаен од Google и Facebook!

Стекнатиот сертификат ќе ти овозможи не само да се специјализираш во ова поле, туку и да станеш професионалец во светот на дигиталниот маркетинг. 

 

Со Pearson VUE сертификатот за Certified Search Marketing Professional – SEO & Google Ads, ќе можеш да конкурираш не само во домашни компании, туку и во светски гиганти како Google, Facebook, Microsoft, и IBM. Програмата е креирана од лидери во светскиот дигитален маркетинг, вклучувајќи ги Neil Patel, Larry Kim, Mia Mora, и Amy Brooks.

 

Сертификатот е совршен за сите оние кои сакаат да станат дигитални маркетери на глобално ниво. Пријави се и поврзи се со дигиталната маркетинг индустрија и неверојатните можности што ги нуди.

Програма на обуката

Mодулите кои ќе ги изучуваш се темелот на твоето знаење и визија, а со стекнатиот сертификат ќе бидеш чекор поблиску до глобалните случувања. Програмата за Certified DMI Specialist – Search Marketing специјализацијата вклучува:

Introduction to Search Marketing
SEO Set up
SEO Content
SEO Workshop
Paid Search
Display Advertising
Analytics with Google Analytics
SEO Strategy and Planning
100 000
Членови
11 700
нови студенти во 2018
105
сертифицирани програми
25 000
сертифицирани професионалци до Декември 2019
75+
експерти кои ја поддржуваат програмата
1
глобален Industry Advisory Council

Оваа програма е наменета за сите!

Сите со интерес во дигитален маркетинг се добредојдени. Пријави се и научи, без разлика дали си:

Студент
Маркетер кој сака да биде дел од глобалните промени и трендови
Менаџер на Маркетинг
IT професионалец
Сопственик на мал бизнис со цел за раст
Во потрага по нова кариера
Претприемач кој сака да стане професионалец во маркетинг

НАУЧИ ОД НАЈДОБРИТЕ!

Со оваа програма, ќе добиеш материјали, пристап до форуми и одговор на сите твои прашања.

Ќе учиш од експерти во дитален маркетинг. Нашите предавачи се со години искуство во глобалниот дигитален свет. Исто така, сите се сертифицирани тренери од Digital Marketing Institute.
Ќе станеш дел од глобална мрежа. Ќе станеш дел од Digital Marketing Institute мрежата од експерти во дигитален маркетинг. Ќе добиеш пристап до вредно знаење и можности од индустријата.

Над 100 000 луѓе

во светот имале професионален напредок од оваа програма!

Многу од учесниците работат во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување во плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

контактирај го нашиот тим на професионалци и дознај повеќе

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Кристина Цвитко

Everything you need in order to learn and master Digital Marketing! ⭐️ An amazing team of professionals always ready to help, teach, and advise.
Highly recommended!

Таулант Реџепи

Great team of professionals, they are able to switch Digital Marketing from wide to a narrow term!

Ивана Дракулевска

Најдобрата одлука која ја имам донесено knowledge-wise! Бидејќи се специјализирана програма за Дигитален Маркетинг – и целосно посветени токму на оваа област. Професионалци во индустријата насочени само и само кон една цел – да ни го пренесат знаењето.

Стефан Николовски

Неверојатна програма и супер предавачи! Посветени на својата работа и цел да го пренесат нивното обемно знаење. 10/10

Александра Ристевска Мадиќ

Врвна едукација, во право време и на право место! 24/7

Леонид Ангеловски

Супер програма и предавачи секогаш достапни за консултации!

Тања Дрвошанова

Оригинална можност за професионална обука. Супер тим кој секогаш е спремен за уште едно прашање 🙂
Среќна сум што можам да научам применливи решенија во маркетингот. Браво Галексиа, само напред!

Татјана Данева

Супер тим, достапни во секое време! ⭐️