Certified DMI Specialist – Strategy and Planning

Планирањето и соодветната стратегија се основата на сè што е поврзано со успехот во светот на дигиталниот маркетинг.

 

Добиј светски призната, специјализирана Digital Strategy and Planning сертификација! 

 

Вклучен ваучер за полагање на Pearson VUE сертификат во вредност од 180€ и пристап до платформата на Digital Marketing Institute во вредност од 150€.

*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.
ПОЧЕТОК
декември
ЦЕНА
1200€
СЕРТИФИКАЦИЈА
Digital Marketing Specialist – Strategy and Planning

Сертификат признаен од Google и Facebook!

Ќе се стекнеш со експертско знаење во дигиталниот свет и ќе добиеш шанса да полагаш за Pearson VUE сертификат.

 

Со Pearson VUE сертификатот за Digital Strategy and Planning, ќе можеш да конкурираш не само во домашни компании, туку и во светски гиганти како Google, Facebook, Microsoft, и IBM.

 

Програмата е креирана од лидери во светскиот дигитален маркетинг, вклучувајќи ги Neil Patel, Larry Kim, Mia Mora, и Amy Brooks.

Програма

Што вклучува програмата на DMI Specialist – Strategy and Planning специјализацијата:

Introduction to Digital Strategy and Planning
Traditional Communications
Digital Communications
Digital Channels
Marketing Automation
Budget and Resourcing
Big Data & Analytics
Digital Leadership
100 000
Членови
11 700
нови студенти во 2018
105
сертифицирани програми во светот
25 000
сертифицирани професионалци до Декември 2019
75+
експерти кои ја поддржуваат програмата
1
глобален Industry Advisory Council

Оваа програма е наменета за сите!

Сите со интерес во дигитален маркетинг се добредојдени. Пријави се и научи, без разлика дали си:

Студент
Маркетер кој сака да биде дел од глобалните промени и трендови
Менаџер на Маркетинг
IT професионалец
Сопственик на мал бизнис со цел за раст
Во потрага по нова кариера
Претприемач кој сака да стане професионалец во маркетинг

НАУЧИ ОД НАЈДОБРИТЕ!

Со оваа програма, ќе добиеш материјали, пристап до форуми и одговор на сите твои прашања.

Ќе учиш од експерти во дигитален маркетинг. Нашите предавачи се со години искуство во глобалниот дигитален свет. Исто така, сите се сертифицирани тренери од Digital Marketing Institute.
Ќе станеш дел од глобална мрежа. Ќе станеш дел од Digital Marketing Institute мрежата од експерти во дигитален маркетинг. Ќе добиеш пристап до вредно знаење и можности од индустријата.

Над 100 000 луѓе

во светот имале професионален напредок од оваа програма!
Многу од учесниците на оваа програма работат во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување во плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

контактирај го нашиот тим на професионалци и дознај повеќе

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Кристина Цвитко

Everything you need in order to learn and master Digital Marketing! ⭐️ An amazing team of professionals always ready to help, teach, and advise.
Highly recommended!

Таулант Реџепи

Great team of professionals, they are able to switch Digital Marketing from wide to a narrow term!

Ивана Дракулевска

Најдобрата одлука која ја имам донесено knowledge-wise! Бидејќи се специјализирана програма за Дигитален Маркетинг – и целосно посветени токму на оваа област. Професионалци во индустријата насочени само и само кон една цел – да ни го пренесат знаењето.

Стефан Николовски

Неверојатна програма и супер предавачи! Посветени на својата работа и цел да го пренесат нивното обемно знаење. 10/10

Александра Ристевска Мадиќ

Врвна едукација, во право време и на право место! 24/7

Леонид Ангеловски

Супер програма и предавачи секогаш достапни за консултации!

Тања Дрвошанова

Оригинална можност за професионална обука. Супер тим кој секогаш е спремен за уште едно прашање 🙂
Среќна сум што можам да научам применливи решенија во маркетингот. Браво Галексиа, само напред!

Татјана Данева

Супер тим, достапни во секое време! ⭐️