Certified DMI Specialist – Social Media Marketing

Добиј глобално призната DMI SPECIALIST IN SOCIAL MEDIA MARKETING сертификација!

 

Научи ги сите вештини за управување со Facebook и Instagram, како и сите останати Social Media Channels!

 

Вклучен ваучер за полагање на Pearson VUE сертификат во вредност од 180€ и пристап до платформата на Digital Marketing Institute каде што ќе можеш да бидеш дел од глобалната заедница на дигитални маркетери.

*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.
ПОЧЕТОК
декември
ЦЕНА
1200€
СЕРТИФИКАЦИЈА
Digital Marketing Specialist – Social Media Marketing

Сертификат признаен од Google и Facebook!

Ќе се стекнеш со експертско знаење во дигиталниот свет и ќе добиеш шанса да полагаш за Pearson VUE сертификат.

 

Со Pearson VUE сертификатот за DMI SPECIALIST IN SOCIAL MEDIA MARKETING, ќе можеш да конкурираш не само во домашни компании, туку и во светски гиганти како Google, Facebook, Microsoft, и IBM.

 

Програмата е креирана од лидери во светскиот дигитален маркетинг, вклучувајќи ги Neil Patel, Larry Kim, Mia Mora, и Amy Brooks.

Програма

Програмата вклучува сè поврзано со маркетинг на социјални медиуми, односно:

Social Media Research
Social Media Content Creation
Content Outreach
Facebook
Twitter
Linkedin
Snapchat & Instagram
YouTube & Social Video
Social Customer Service
Social Media Strategy & Planning
100 000
Членови
11 700
нови студенти во 2018
105
сертифицирани програми во светот
25 000
сертифицирани професионалци до Декември 2019
75+
експерти кои ја поддржуваат програмата
1
глобален Industry Advisory Council

Оваа програма е наменета за сите!

Сите со интерес во дигитален маркетинг се добредојдени. Пријави се и научи, без разлика дали си:

Студент
Маркетер кој сака да биде дел од глобалните промени и трендови
Менаџер на Маркетинг
IT професионалец
Сопственик на мал бизнис со цел за раст
Во потрага по нова кариера
Претприемач кој сака да стане професионалец во маркетинг

Научи од најдобрите!

Со оваа програма, ќе добиеш материјали, пристап до форуми и одговор на сите твои прашања.

Ќе учиш од експерти во дитален маркетинг. Нашите предавачи се со години искуство во глобалниот дигитален свет. Исто така, сите се сертифицирани тренери од Digital Marketing Institute.
Ќе станеш дел од глобална мрежа. Ќе станеш дел од Digital Marketing Institute мрежата од експерти во дигитален маркетинг. Ќе добиеш пристап до вредно знаење и можности од индустријата.

Над 100 000 луѓе

во светот имале професионален напредок од оваа програма!

Многу од учесниците на оваа програма работат во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување во плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

контактирај го нашиот тим на професионалци и дознај повеќе

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Кристина Цвитко

Everything you need in order to learn and master Digital Marketing! ⭐️ An amazing team of professionals always ready to help, teach, and advise.
Highly recommended!

Таулант Реџепи

Great team of professionals, they are able to switch Digital Marketing from wide to a narrow term!

Ивана Дракулевска

Најдобрата одлука која ја имам донесено knowledge-wise! Бидејќи се специјализирана програма за Дигитален Маркетинг – и целосно посветени токму на оваа област. Професионалци во индустријата насочени само и само кон една цел – да ни го пренесат знаењето.

Стефан Николовски

Неверојатна програма и супер предавачи! Посветени на својата работа и цел да го пренесат нивното обемно знаење. 10/10

Александра Ристевска Мадиќ

Врвна едукација, во право време и на право место! 24/7

Леонид Ангеловски

Супер програма и предавачи секогаш достапни за консултации!

Тања Дрвошанова

Оригинална можност за професионална обука. Супер тим кој секогаш е спремен за уште едно прашање 🙂
Среќна сум што можам да научам применливи решенија во маркетингот. Браво Галексиа, само напред!

Татјана Данева

Супер тим, достапни во секое време! ⭐️