НАУЧИ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И ДОБИЈ СЕРТИФИКАТ ПРИЗНАТ ВО ЦЕЛИОТ СВЕТ!

Certified Digital Marketing Professional

 

Стани професионален дигитален маркетер и биди поврзан со можности на глобално ниво. 

 

Искористи го пристапот до платформата на Digital Marketing Institute и аплицирај за работа било каде во светот, со глобално признатиот Pearson VUE сертификат.

*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.
ПОЧЕТОК
февруари 2021
ЦЕНА
1500€
СЕРТИФИКАЦИЈА
Certified Digital Marketing Professional

Сертификат признаен од Google и Facebook!

По стекнување на експертско знаење, во цената е вклучено и полагање за Pearson VUE сертификат во вредност од 180€.

 

Pearson VUE се акредитирани сертификати кои претставуваат глобален стандард за полагање по завршената професионална програма. Тие се најголемото и најбезбедното признаено сертифицирано тело за компјутерско тестирање. 

 

Ваквиот сертификат го докажува интегртетот и квалитетот кои го овозможуваат програмите на Galeksia, креирани од Digital Marketing Institute.

 

Со Pearson VUE сертификатот за Digital Marketing Professional, ќе можеш да конкурираш не само во домашни компании, туку и во светски гиганти како Google, Facebook, Microsoft, и IBM.

 

Дознај повеќе за овие акредитирани сертификати.

Пристап до платформата на Digital Marketing Institute

Со аплицирање за Digital Marketing Professional програмата, во цената е вклучен пристап до платформата на Digital Marketing Institute, за време од една година, во вредност од 150€.

 

Digital Marketing Institute платформата е дел од најголемиот Институт за Дигитален Маркетинг во светот, Digital Marketing Institute.

 

Платформата брои над 70.000 експерти во сферата на дигиталниот маркетинг кои што се стекнале со сертификат преку програмaта на Digital Marketing Institute. Исто така, на платформата секој има пристап до дополнителни алатки, вебинари, кратки курсеви, видеа, е-книги, презентации и блог текстови

 

Дознај повеќе за Digital Marketing Institute. 

Програма на обуката

Програмата вклучува сè, од основите на дигиталниот маркетинг до напредни канали и пракси:

Introduction to Digital Marketing
Social Media Marketing
Paid Search (PPC) Using Google Ads
Email Marketing
Analytics with Google Analytics
Content Marketing
Search Engine Optimization (SEO)
Display and Video Advertising
Website Optimization
Digital Marketing Strategy
100 000
Членови
11 700
нови студенти во 2018
105
сертифицирани програми во светот
25 000
сертифицирани професионалци до Декември 2019
75+
експерти кои ја поддржуваат програмата
1
глобален Industry Advisory Council

Оваа програма е наменета за сите!

Сите со интерес во дигитален маркетинг се добредојдени. Пријави се и научи, без разлика дали си:

Студент
Маркетер кој сака да биде дел од глобалните промени и трендови
Менаџер на Маркетинг
IT професионалец
Сопственик на мал бизнис со цел за раст
Во потрага по нова кариера
Претприемач кој сака да стане професионалец во маркетинг

НАУЧИ ОД НАЈДОБРИТЕ!

Со запишување на оваа програма, стануваш член на DMI платформата и добиваш пристап до материјали, форуми и одговори на сите твои прашања.

Ќе учиш од експерти во дигитален маркетинг. Нашите предавачи се со години искуство во глобалниот дигитален свет. Исто така, сите се сертифицирани тренери од Digital Marketing Institute.
Ќе станеш дел од глобална мрежа. Ќе станеш дел од Digital Marketing Institute мрежата од експерти во дигитален маркетинг. Ќе добиеш пристап до вредно знаење и можности од индустријата.

Над 100 000 луѓе

во светот имале професионален напредок од оваа програма!

Многу од учесниците на оваа акедемија работат во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување во плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

контактирај го нашиот тим на професионалци и дознај повеќе

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Кристина Цвитко

Everything you need in order to learn and master Digital Marketing! ⭐️ An amazing team of professionals always ready to help, teach, and advise.
Highly recommended!

Таулант Реџепи

Great team of professionals, they are able to switch Digital Marketing from wide to a narrow term!

Ивана Дракулевска

Најдобрата одлука која ја имам донесено knowledge-wise! Бидејќи се специјализирана програма за Дигитален Маркетинг – и целосно посветени токму на оваа област. Професионалци во индустријата насочени само и само кон една цел – да ни го пренесат знаењето.

Стефан Николовски

Неверојатна програма и супер предавачи! Посветени на својата работа и цел да го пренесат нивното обемно знаење. 10/10

Александра Ристевска Мадиќ

Врвна едукација, во право време и на право место! 24/7

Леонид Ангеловски

Супер програма и предавачи секогаш достапни за консултации!

Тања Дрвошанова

Оригинална можност за професионална обука. Супер тим кој секогаш е спремен за уште едно прашање 🙂
Среќна сум што можам да научам применливи решенија во маркетингот. Браво Галексиа, само напред!

Татјана Данева

Супер тим, достапни во секое време! ⭐️