Сликата кажува илјада зборови – а едно обично видео има 30 слики во секунда. Social Video е една од најмоќните алатки во дигиталниот маркетинг со причина – и не ти треба филмска академија за да креираш видео.


Со овој модул, ќе научиш се што ти треба за да направиш едно видео, вклучувајќи и како да креираш и менаџираш YouTube профил и како да креираш стратегии коишто се движени од креативност. Ќе научиш како видеата се вклопуваат во сите платформи, како да градиш заедница со нив и како да базираш сè на податоци од Analytics.