Твојот вебсајт го заслужува најдоброто, бидејќи тој е твојот дигитален билборд.

Во овој модул, ќе научиш како да направиш едноставен, оптимизиран WordPress вебсајт со одличен дизајн. И нема да биде само визуелно одличен, туку и ќе носи резултати за твојот бизнис. Ќе научиш што е UX – или корисничко искуство, и како истото ќе ти помогне да го трансформираш вебсајтот во машина за профит. Исто така, ќе научиш како да следиш активности од потрошувачите на веб-страната. Во овој модул е вклучено: