Имаш способности, алатки, следбеници, знаење, технологија, логика и големи идеи. Со овој модул ќе научиш како да ги склопиш сите заедно во една неверојатна стратегија, исто како и најголемите брендови во светот. И како твоите активности на социјалните медиуми се вклопуваат во другите канали за дигитален маркетинг.

Овде ќе разгледаме како се спроведува истражување, бидејќи истото овозможува ласерска прецизност на стратегијата. Ќе научиш како да изведуваш social listening како професионалец. Како да сетираш цели и KPIs. Како да го преточиш планот во реализација. Како да го спроведеш и подобриш со помош на аналитики и алатки за мерење. Ќе научиш како да станеш вистински играч во играта наречена дигитален маркетинг.