Кога веќе ги имаш алатките, знаеш да ги ракуваш и знаеш различни техники и практики, си научиле како да направиш еден бренд да биде видлив за неговата таргетирана публика. 

Сега се што ти треба е search marketing стратегија и план за акција кој што ќе ти овозможи успешното пласирање на брендот како херој. Возбудливо, зарем не?

Тука ќе научиш: