Интернет пребарувачите гледаат сè и знаат сè. Тие постојат со цел да им помогнат на луѓето полесно да стигнат до потребните информации. Ние ќе те научиме како луѓето попрво да стигнат до информациите кои што ги нудиш ти, а не твојата конкуренција.