Контекст и релевантност. Релевантност и контекст. Дали да бидеме видени е доволно? Можеби е поважно да бидеме видени на вистинското место во вистинското време, за да може брендот да стане “принцот на бел коњ”. А кој не би сакал да купува од херојски бренд? 

Еве што ќе научиш: