За да биде успешен, бизнисот мора да биде пронајден. За да биде пронајден, мора да се направи можност да биде пронајден. Search Engine Optimization е сè што ти треба да се искачиш на првата страна на Google и да останеш на врвот. Научи ги сите детали за оптимизирање, од клучни зборови, каква содржина привлекува, до како да креираш виралност и да носиш конверзии. Овој модул покрива: