Linkedin е местото каде што се професионалците. Не е ни чудно што овде токму професионалноста е она што функционира.


Со овој модул, ќе научиш како да користиш Company pages и Showcase pages, да креираш присуство на компанијата на оваа платформа и да добиеш увид во што ова присуство значи.

На оваа платформа ќе сретнеш рекламни формати како Text ads, Sponsored ads, Sponsored InMails, Display ads, и Dynamic ads. Модулот ќе те научи најдобри пракси за оваа платформа, како и стратегии и како да ја мериш ефективноста на кампањите. На крајот на денот, ако знаеш како да го користиш Linkedin, ќе ги декласираш конкурентите.