Во четвртиот модул, ќе научиш зошто email маркетингот е сè уште актуелен, како да креираш мејлови што повикуваат да бидат прочитани, и како да го автоматизираш целиот процес и сè тоа да биде согласно со законите за лични податоци! Овој модул вклучува: