Живееме во неверојатни времиња. Можностите се исто толку огромни и разновидни како што е и самиот интернет. Предизвикот исто така е огромен. Пазарите се софистирирани и поделени. Сега, повеќе од било кога, мора да знаеш кои се твоите потрошувачи. И кои се твоите дигитални канали.


Ќе ги разгледаме основите на планирањето за дигитална комуникација, подобрување на повратот на инвестицијата, и како да ја разбереш твојата идеална публика. Каде да ја најдеш? Како да и пристапиш? Како да го распределиш буџетот на твојата дигитална стратегија и како да правиш прегледи и поправки, како да мериш и да ја анализираш твојата дигитална стратегија.