Причината зошто дигиталниот маркетинг е фасцинантен е фактот што тој е прецизен, персонализиран, и воден од податоци. Истиот ти овозможува да се запознаеш со начинот на размислување на потрошувачите и да следиш што тие прават.


Во овој модул ќе научиш како да креираш содржина што зборува со потрошувачот, но и како да ја лансираш истата во дигиталниот свет во вистинскиот момент и преку вистинскиот канал. Најдоброто од сè е што можеш прецизно да следиш што функционира и зошто. Овој модул вклучува: